Nederland - 11 april 2018 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Accell boekt belangrijke overwinning in rechtszaal

(ABM FN-Dow Jones) Het nieuws dat Accell Group niet langer verplicht is om fietsen te leveren aan IBG, de moedermaatschappij van website Fietsenwinkel.nl, is zeer positief nieuws voor de Friese fietsenfabrikant. Dit concludeerde analist John David Roeg van NIBC na het bericht van BIKE europe dat Accell een rechtszaak tegen IBG heeft gewonnen.

“Het vonnis is zeer positief nieuws voor Accell omdat dit het bedrijf toestaat om te stoppen met het verkopen van fietsen aan IBG, dat online stunt met de prijzen”, aldus Roeg. “Als gevolg van IBG’s prijsvechtersstrategie stond de relatie van Accell met zijn Nederlandse dealers onder zware druk”, meende de analist.

Dankzij de uitkomst van de rechtszaak kan Accell de relaties met zijn belangrijkste klanten verder herstellen, wat volgens de analist zou moeten resulteren in betere verkooptrends.

Roeg concludeert dat de overwinning ook erg belangrijk is voor de geloofwaardigheid van het bedrijf en een eerste stap weerspiegelt in het herstelproces van Accell en een welkome overwinning is voor de nieuwe CEO.

Roeg hanteert een koopadvies en koersdoel van 26,00 euro voor Accell. Het aandeel steeg woensdag 3,1 procent naar 18,10 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.