VIP ACTIE

Word een VIP!
Nederland - 7 december 2018 - Aandelen

ABN AMRO verlaagt koersdoel Lucas Bols

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ABN AMRO heeft het koersdoel voor Lucas Bols verlaagd van 21,00 naar 18,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.

De recente resultaten van de destillateur lieten volgens de analisten verschillende uitdagingen zien. Allereerst is er meer tegenwind in de omzetontwikkeling van de regionale merken. Daarnaast drukt de groei van dranken in Amerika en China, die een lagere marge kennen, op de winstgevendheid van de wereldwijde merken van Bols.

Verder kost de herlancering van het merk Nuvo, een mousserende likeur, meer inspanningen en zitten ook de valutamarkten tegen, aldus de analisten.

Op basis van de laatste halfjaarcijfers en de voorzichtigere houding ten aanzien van de toekomstige ontwikkeling van de brutomarge, besloot ABN AMRO tot een koersdoelverlaging.

Het aandeel Lucas Bols sloot donderdag op 16,05 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.