Europa - 20 december 2021 - Aandelen

ABN AMRO Oddo zet Lucas Bols op kooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ABN AMRO Oddo heeft maandag het advies voor Lucas Bols verhoogd van Neutraal naar Outperform en het koersdoel ging van 12,50 naar 14,50 euro. Dit bleek uit een rapport van analist Eric Wilmer.

Hij wees daarin op de overname van Tequila Partida, de afronding van de overname van Nuvo en de bijbehorende kapitaalverhoging.

Wilmer verhoogde zijn ramingen voor de EBITDA voor dit en volgend boekjaar met 3 en 4 procent. “De trend is om minder te drinken, maar dan wel te kiezen voor kwaliteit”, lichtte de analist toe.

“Gevoed door de overname van Tequila Partida, de emissie, alsook het trackrecord van Lucas Bols, vinden we de enorme korting ten opzichte van sectorgenoten niet langer terecht”, aldus Wilmer. Met het nieuwe koersdoel van 14,50 euro daalt de korting op basis van de EBITDA van 41 naar 26 procent. Dat is volgens de analist meer in lijn met de korting in de afgelopen zeven jaar.

Het aandeel Lucas Bols sloot vrijdag op 10,56 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.