Nederland - 14 juni 2019 - Telecom

Aandeelhouder KPN afhankelijk van kasstroom

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) KPN heeft na de verkoop van het resterende belang in Telefonica Deutschland afscheid genomen van de “financiële ruimte om de aandeelhouders een extraatje te geven”. Dit stelde analist Ruben Devos van KBC Securities vrijdag.

Na de verkoop is de beloning van de aandeelhouders afhankelijk van de financiële positie van KPN en het vermogen om vrije kasstroom te genereren.

Devos mikt op een vrije kasstroom van 783 miljoen euro in 2019 en 828 miljoen euro in 2020.

Als gevolg van de verkoop van het belang in Telefonica Deutschland verlaagde KBC de raming voor de winst per aandeel met 4 procent.

KBC heeft een Houden advies op KPN met een koersdoel van 2,90 euro. Het aandeel daalde vrijdag 0,2 procent naar 2,86 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel