Nederland - 1 juli 2022 - crypto
door VINCE

50% meer Ethereum kopen zonder eigen geld

De partner van Warren Buffet, Charlie Munger, vertelde eens dat er 3 manieren zijn om financieel ten onder te gaan: Liqour, lades en leverace. Leverage is alleen ook de olie van de wereldwijde economie, en in zekere zin doet hij dit zelf ook op de beurs. Wij zijn daarom ook zeker niet negatief tegen leverage trading, zeker niet in een berenmarkt, maar doen dit wel net even anders dan Munger. Namelijk met DeFi-banken. 

Leverage is in een berenmarkt een handige manier om aan kapitaal te komen. Tekort aan kapitaal is een van de dingen die meestal mis gaan tijdens een berenmarkt; je hebt niet meer genoeg geld om te profiteren van lagere prijzen.

Leverage in crypto

Raja gebruikt leverage in crypto al jaren om zijn kapitaal uit te breiden. Voor het zetten van Ethereum in onderpand gebruikt hij het platform Liquity.

Om duidelijk uit te leggen hoe dit werkt heeft hij samen met Michiel een video opgenomen. In deze video bespreken ze een strategie om je Ethereum positie fors uit te breiden, zonder eigen inleg.

Kortom, een korte maar krachtige basis over het gebruik van leverage in DeFi. Je ziet de video hier:

 

——

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.