Nederland - 30 augustus 2018 - Aandelen

Wachten op langetermijndoelen Unibail-Rodamco-Westfield

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De halfjaarcijfers van vastgoedfonds Unibail-Rodamco-Westfield zijn maar in beperkte mate relevant, aangezien slechts de laatste drie weken van het halfjaar van de resultaten van Westfield in de publicatie zijn meegenomen. Dit zei analist Jaap Kuin van ING in reactie op de resultaten, die woensdag nabeurs werden gepubliceerd.

Het ontbreken van een antwoord op de vragen over de lange termijn impact van de fusie met Westfield op de groei en verwarring over de verwachtingen voor 2018 biedt beleggers volgens de analist te weinig munitie om in te stappen. Unibail zal vermoedelijk pas bij de jaarcijfers in februari een aanpassing aanbrengen in de verwachte winstgroei per aandeel voor de lange termijn.

De resultaten bevestigden volgens Kuin wel zijn visie dat de winkelcentra van Unibail beter zullen blijven presteren dan die van Europese sectorgenoten.

ING handhaafde het koopadvies met een koersdoel van 255,00 euro. Het aandeel Unibail-Rodamco-Westfield noteerde donderdag op een rood Damrak 5,0 procent lager op 180,90 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.