Nederland - 19 augustus 2022 - crypto

Volgens deze grafiek is de kans groot dat de crypto bodem al is bereikt

door VINCE

Onlangs deelde crypto-expert Will Clemente een belangrijke BTC-grafiek via Twitter. Deze grafiek duidde namelijk op het feit dat de crypto bodem al bereikt zou kunnen zijn. De bodem heeft ook veel weg van de bodem in het begin van de coronaperiode, begin 2020. 

Clement deelde de grafiek op 8 augustus en je ziet de grafiek hieronder terug:

Het gaat om een ‘Heatmap’ van de koers en limietorders voor BTC. Uit de vele gele lijnen vanaf de koers van 17K en daaronder is op te maken dat er heel wat kooporders uitstaan aan die koersen. Een zeer positief teken voor een bodem aan die koersen.

Eenzelfde ontwikkeling zie je links op de afbeelding terug. Dit representeert de vele kooporders na de coronacrash. Hieruit volgde later all-time high koersen voor BTC.

Onthoud wel:

Er is wel een belangrijke kanttekening. Men kan de openstaande orders altijd nog annuleren. Het kán dus een goede indicatie zijn voor een bodem, mits deze orders blijven staan.

——

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.