Nederland - 31 maart 2023 - Airdrop
door AMY YASSIM

Verdien tot $30.000 met onze airdrop-gids

We hebben deze week een nieuwe gids afgerond, en uitgestuurd naar abonnees van Cryptoknallers. Dit is een gids die heel veel geld waard is. Waarom? Omdat we in deze special uitleg geven over 13 verschillende projecten die mogelijk een airdrop kunnen uitgeven en een compleet stap voor stap, hoe je in aanmerking komt voor de airdrop.

970x250

Ontvang gratis tokens met onze bewezen gids!

Waarom je waarde moet hechten aan onze gids? Omdat wij abonnees al meer dan 30.000 dollar (dat is geen grap, maar keiharde waarheid) aan airdrops hebben bezorgd. Dat betekent, gratis en voor niets, ter waarde van 30.000 dollar aan tokens.

Als er een gids is die je dit jaar niet wilt missen, dan is het deze. Simpel.

Je krijgt de gids als je een abonnement hebt op het Cryptoknallers Rapport.

Mooiste van alles?

Je kan nog even abonneren voor ongeveer 7 euro per maand met onze verdubbelactie:

Met andere woorden: voor 349 euro, ben je 4 jaar lang lid.

Binnen 24 uur na abonneren, verdubbelen wij je abonnement handmatig. Daar hoef je verder niets meer voor te doen. En dan kan je dit weekend al door alle research heen, zodat je maandag goed kan beginnen met het opbouwen van cryptovermogen.

En kan je direct de special downloaden!

Gratis gids: 10 regels om succesvol in crypto te investeren

 

Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

 

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.