Nederland - 9 mei 2018 - Vastgoed
door REDACTIE BEURSBRINK

Vastned toont juistheid strategie

(ABM FN-Dow Jones) De kwartaalupdate van Vastned voldeed aan de analistenverwachtingen en wijst erop dat de strategische focus op het kernvastgoed in de stadscentra de juiste is. Dat stelden analisten van JP Morgan Cazenove woensdag in een rapport.

Het vastgoedfonds rapporteerde dinsdagavond een huurstijging van 5 procent voor gesloten huurcontracten in de portefeuille core city assets, die goed is voor 79 procent van de totale portefeuille van Vastned. In het Mixed retail-segment daalden de huurprijzen juist met 11 procent, samen met een afname van de bezettingsgraad. Dit wijst erop dat de focus op het eerstgenoemde segment de juiste is, volgens de zakenbank.

JP Morgan heeft een Overwogen advies met een koersdoel van 46,00 euro op Vastned.

Het aandeel noteerde woensdag op een groen Damrak ongewijzigd op 41,90 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.