Europa - 27 oktober 2020 - Aandelen

UBS zet Flow Traders op de verkooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft dinsdag het advies voor Flow Traders verlaagd van Neutraal naar Verkopen met een koersdoelverlaging van 23,00 naar 21,00 euro. Dit bleek uit een rapport van de Zwitserse bank.

De reden om een verkoopadvies te geven is met name het vooruitzicht voor de Amerikaanse expansie.

Op basis van de “zwakke” cijfers van Flow Traders in het derde kwartaal besloot UBS de winstramingen voor de periode van 2021 tot en met 2023 met 8 tot 10 procent te verlagen.

De komende maanden zal de volatiliteit in de markt volgens UBS oplopen, door onder meer Brexit en de Amerikaanse verkiezingen, alsook de coronacrisis, maar veel koersreactie verwacht de bank niet.

“De aandelen Flow zijn de afgelopen twee jaar minder gevoelig geworden voor stijgingen van de volatiliteit”, aldus analist Michael Werner. Daarnaast zullen twijfels over de winstgevendheid in de VS op de koersvorming drukken, denkt de analist.

Ook zal de volatiliteit, na de opleving in de komende maanden, weer langere tijd dalen, denkt UBS, mede door het stimulerende beleid van de Fed. “En dat zorgt voor tegenwind voor de winsten van Flow”, aldus Werner.

Het aandeel Flow Traders daalde dinsdag 3,1 procent naar 27,98 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.