Europa - 25 november 2020 - Aandelen

UBS verhoogt koersdoel Prosus

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft woensdag het koersdoel voor Prosus verhoogd van 112,00 naar 118,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

De Zwitserse zakenbank paste de taxaties en de waardering van Prosus aan op basis van de opwaarts bijgestelde verwachtingen voor het belang in de Chinese internetgigant Tencent. De vooruitzichten voor Delivery Hero, Mail.ru en Trip.com blijven ongewijzigd.

Verder past UBS een korting toe op Prosus van 35 procent ten opzichte van de genoteerde belangen. Dit was een korting van 28 procent. De korting ten opzichte van Tencent is de reden dat UBS nog steeds positief is over het aandeel Prosus.

Voor de belangen in opkomende markten voorziet UBS een kans op hoge groei, maar de belangen zullen nog wel verlieslatend zijn.

Het aandeel Prosus daalde woensdagochtend met 0,2 procent tot 92,38 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.