Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
Nederland - 14 november 2018 - Commodities

Strategie update Fugro geen verrassing

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Fugro heeft met een update van zijn strategie geen grote verrassingen aangekondigd. Dit concludeerde analist Quirijn Mulder van ING woensdag.

“Het bedrijf kondigde zijn plannen aan voor winstgroei met een focus op autonome groei, terwijl de balans wordt afgebouwd”, aldus Mulder. Met uitzondering van wat details, is de nieuwe strategie conform verwachting, stelde de analist. Met het oog op lagere investeringen als gevolg van een minder kapitaalintensief model, noemde Mulder de 10 tot 15 procent rendement op de investeringen die Fugro beoogt, positief.

De focus op autonome groei en het versterken van de balans is volgens Mulder positief, evenals de opwaartse bijstelling van de ROCE. De analist wees er echter ook op dat Fugro geen vergevorderde plannen voor desinvesteringen bekendmaakte. Dit zou volgens Mulder een negatief effect op de aandelenkoers kunnen hebben.

ING handhaafde het koopadvies met een koersdoel van 15,10 euro. Het aandeel Fugro noteerde woensdag op een rood Damrak 0,2 procent hoger op 10,34 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel