Nederland - 10 augustus 2022
door RAJA SPEET

Stock Trader: +7,8% en +85,6% winst + nieuwe trade

Bij BeursBrink maken we niet alleen aandelen- of cryptoresearch. Maar we hebben ook een aantal traders in ons team met verschillende tradingkanalen. Een voorbeeld hiervan is onze Stock Trader, waar we deze week verschillende posities met een mooie winst konden sluiten.

— Iedere VIP-abonnee krijgt toegang tot al onze research en kanalen, dus ook de Stock Trader —

Twee keer winst vorige week

Vorige week werden twee trades gesloten:

  • Een winst op aandelen Citigroup van +7,8%.
  • En een winst op een halve positie TUSK. Goed voor een winst van +85,6%.

Voor wie onze Stock Trader nog niet kent; hier voeren we – de naam zegt het al – trades uit op aandelen. Gemiddeld een paar per maand, waarbij u niet jarenlang hoeft te wachten op een mooi rendement, maar waar we vaak binnen enkele maanden of weken al een leuk rendement kunnen boeken.

We sturen de stock trades uit via een exclusief Telegram-kanaal. Zo kunt u altijd snel meedoen met de trades. De berichten die we uitsturen zijn daarnaast kort en bondig en voorzien van heldere, praktische info.

Hieronder ziet u dat terug in de onderstaande trade alert die we deze week uitstuurden voor de Stock Trader:

Overzicht alle gesloten trades in 2022

U ziet het; heldere instructies, waarbij we overigens ook altijd een berichtje uitsturen wanneer een koersdoel bereikt is en we winst nemen. Dat resulteerde dit jaar in de volgende resultaten voor de Stock Trader:

Let wel op; dit betreft enkel gesloten trades, er staan dus ook nog trades open.

Meer BeursBits

De Stock Trader is bij ons 1 van de 3 BeursBits-smaken. Zo hebben we ook nog de Optie Trader en de Crypto Yield Farmer. Voor de Optie Trader, wordt actief gehandeld met aandelen met behulp van eenvoudig te volgen optieconstructies.

Voor de Crypto Yield Farmer investeren we in crypto met het oog op inkomen. Dit kan yield farming zijn, of door middel van smart contract real estate. Altijd voorzien van concrete handleiding of stappenplan, zodat u ook als beginner altijd mee kunt doen met de tips.

Wie normaal dit hele pakket koopt, doet met alle BeursBits mee voor 449 euro voor 12 maanden (inclusief pakketkorting).

Maar let op; want wie intekent op onze VIP-Zomerdeal, die krijgt voor slechts 399 euro 12 maanden lang toegang tot ALLES wat we maken bij BeursBrink. U hoeft dan niet te kiezen, maar krijgt gewoon een heel jaar lang toegang tot ons hele assortiment:

  • 5 maandrapporten (+2 bonusrapporten)
  • Inzage tot al onze ebooks
  • Toegang tot 3 trading alerts (BeursBits)
  • Exclusieve toegang tot onze VIP-blogs en ons VIP-telegramkanaal met exclusieve VIP-content.
  • Én u krijgt zelfs toegang tot de nieuwe producten die we tijdens uw lidmaatschap zullen maken.

U aansluiten bij onze VIPs was nog nooit zo voordelig als tijdens de VIP-zomerdeal.


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.