Nederland - 26 juni 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Sterkere autonome groei Randstad voorzien

(ABM FN-Dow Jones) Randstad heeft in het tweede kwartaal van 2017 de autonome groei vermoedelijk hoger zien uitkomen dan in de eerste drie maanden van dit jaar. Dit verwachten analisten geraadpleegd door ABM Financial News.

ABN AMRO rekent op een autonome groei per werkdag die hoger uitvalt dan de 6,4 procent in het eerste kwartaal van 2017. ING mikt op 6,9 procent, maar analist Marc Zwartsenburg houdt er rekening mee dat Randstad mogelijk positief weet te verrassen met een nog sterkere groei.

“We denken dat het tweede kwartaal een relatief goed kwartaal was voor de onderneming, met een sterke omzetgroei”, aldus analist Konrad Zomer van ABN AMRO in een commentaar, nadat hij contact had met Randstad voor aanvang van de zogenoemde stille periode.

De analistenconsensus voor het bedrijfsresultaat (EBITA) van Randstad in het tweede kwartaal zal volgens ABN AMRO op 250 miljoen tot 260 miljoen euro liggen, terwijl ING denkt dat de consensus op ongeveer 265 miljoen euro uitkomt. Overigens rekent Zwartsenburg zelf op 251 miljoen euro.

“De analistenverwachtingen zijn nog altijd te optimistisch”, zei Zwartsenburg.

Zomer denkt dat investeringen van 6 miljoen tot 9 miljoen euro in het overgenomen Amerikaanse Monster de groei van de EBITA afgelopen kwartaal met 2 tot 3 procent drukten.

Randstad maakt op 25 juli de cijfers over het tweede kwartaal bekend. Op een groene beurs maakte het aandeel Randstad maandag een pas op de plaats.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Download vandaag nog het Biotech Rapport van BeursBrink

De heren bij BeursBrink hebben wekenlang de biotechsector geanalyseerd. En de meest kansrijke aandelen, ETFs én beleggingsfondsen, zijn in dit rapport opgelijst. Bekijk het Biotech Rapport vandaag nog.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.