Europa - 30 augustus 2019 - Aandelen

Stabiele resultaten voor Eurocommercial Properties ondanks aanhoudende tegenwind

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De resultaten van Eurocommercial Properties over het gehele boekjaar beoordeelt UBS als stabiel, maar de zakenbank blijft vooruitkijkend voorzichtig en ziet ook verschillende punten van zorg. Dit viel vrijdag op te maken uit een analyse van de jaarresultaten van het vastgoedfonds door UBS.

UBS wees in dit verband op de relatief hoge schuldpositie van het bedrijf in combinatie met de oplopende huurachterstanden. Daarnaast vindt UBS het rendement op de portefeuille van 4,9 procent, dat op jaarbasis 20 basispunten opliep, aan de krappe kant.

UBS heeft het advies voor het aandeel Eurocommercial Properties op Neutraal staan met een koersdoel van 24,00 euro.

De koers van het aandeel Eurocommercial Properties noteerde vrijdag op een groen Damrak 4,2 procent hoger op 23,90 euro.

Correctie om de juiste koers van het aandeel vrijdag rond 10.45 uur te vermelden.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Reageer op dit artikel