Europa - 20 mei 2020 - Beursbrink

Resultaten Aedifica onderstrepen momentum

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De resultaten van Aedifica benadrukken het groeimomentum van het zorgvastgoedbedrijf, in combinatie met de defensieve kenmerken van het bedrijf. Dit concludeerde Kepler Cheuvreux op basis van de kwartaalcijfers van het bedrijf.

Aedifica boekte in het afgelopen kwartaal een sterke stijging van de huurinkomsten tot 117 miljoen euro, een stijging op jaarbasis van 40 procent, te danken aan de overname van Hoivatilat.

Het zorgvastgoedbedrijf zei tevens tot dusver geen aanwijzingen te hebben dat de ‘oversterfte’ als gevolg van het coronavirus niveaus heeft bereikt die de huurbetalingen van exploitanten in gevaar zouden brengen.

Daarnaast wees Kepler op de aankondiging van Aedifica dat, hoewel het investeringstempo is vertraagd, er de komende weken nieuwe investeringen zullen volgen.

Kepler Cheuvreux hanteert een koersdoel van 132,00 euro met een koopadvies. Het aandeel Aedifica noteerde woensdag op een rode beurs 2,2 procent lager op 89,70 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments