Nederland - 23 juli 2019 - Aandelen

Randstad presteert licht onder verwachting

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Randstad heeft in de visie van ING in het tweede kwartaal het over het geheel genomen iets minder goed gedaan dan was verwacht. Dat is de conclusie uit de analyse van de resultaten van Randstad over het tweede kwartaal door ING.

ING-analist Marc Zwartsenburg stelde dinsdag dat de daling van de autonome omzet met 1,7 procent vrijwel geheel werd gecompenseerd door de sterke brutomarge van 20,0 procent.

De trend die Randstad in juni en juli zag overeenkomen met die in het tweede kwartaal ligt onder de marktconsensus die in 2019 rekening houdt met een stijging van de autonome omzet met 0,3 procent, waar een groei van 1 tot 2 procent voor de tweede jaarhelft uit voortvloeit. Zwartsenburg noemde deze verwachting in zijn rapport van dinsdag te optimistisch.

INg hanteert een Houden-advies op het aandeel Randstad met een koersdoel van 42,50 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.