Europa - 8 oktober 2019 - Beursbrink

PageGroup tempert verwachtingen voor 2019

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De trading update van de Britse recruiter PageGroup bevatte getemperde verwachting voor het gehele boekjaar tegen de achtergrond van de handelsoorlog die China en de Verenigde Staten al enige tijd uitvechten en meer onzekerheden over de Amerikaanse en Duitse economie. Dit is dinsdag de conclusie van ING in een korte analyse van de trading update.

ING wees dinsdag op in negatieve impact van de handelsoorlog op China, de verdere daling van de brutowinst in het Verenigd Koninkrijk, die ook nog eens versnelde, als gevolg van de Brexit-onzekerheden en de gedaalde groei in Frankrijk en Duitsland.

PageGroup bracht voor 2019 een taxatie voor het EBIT van 140 miljoen tot 150 miljoen Britse pond naar buiten die ING afzette tegen de mediane verwachting in de consensus van Bloomberg van 157 miljoen Britse pond.

ING hanteert geen rating op het Britse bedrijf.

De koers van het aandeel PageGroup noteerde dinsdag 8,1 procent lager op 383,60 pence.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.