Nederland - 17 november 2017 - Beursblik
door REDACTIE BEURSBRINK

Outlook Nedap overtreft verwachtingen

(ABM FN-Dow Jones) De outlook van Nedap voor 2017 overtreft de verwachtingen. Dit meldde NIBC in reactie op de kwartaalupdate van het technologiebedrijf.

Nedap voorziet in 2017 een 10 procent hogere omzet van 204,6 miljoen euro en een stijging van het bedrijfsresultaat (EBIT) van 25 tot 30 procent. NIBC ging uit van een stijging van de omzet met 7 procent en een stijging van het bedrijfsresultaat met 18 procent.

Nedap kondigde tevens de desinvestering van Nsecure aan. NIBC zei niet verrast te zijn, omdat het bedrijf zich richt op de ontwikkeling en verkoop van eigen producten en oplossingen. De desinvestering komt volgens de marktvorsers eerder dan verwacht, aangezien Nedap nu middenin het uitbestedingsproces zit.

NIBC hanteert voor Nedap een koersdoel van 43,50 euro en handhaafde het Accumuleren advies. Het aandeel Nedap noteerde vrijdag op een rood Damrak 5,2 procent hoger op 41,34 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.