Nederland - 21 juli 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Omzetontwikkeling Acomo valt tegen

(ABM FN-Dow Jones) De omzet van Amsterdam Commodities is in de eerste zes maanden lager uitgevallen dan voorzien. Dit constateerden analisten van ING, nadat het handelshuis donderdagavond de boeken opende.

De omzet van 354 miljoen euro was bijna 4 procent lager dan waarop ING rekende, vooral als gevolg van zwakke prijzen voor specerijen.

“De brutomarge was echter beter dan we verwachtten dankzij mix-effecten en als gevolg van voor het eerst de consolidatie van Delinuts.”

Op het niveau van bedrijfsresultaat presteerde Acomo volgens ING redelijk conform verwachting.

“We zijn tevreden dat de winstgevendheid is vastgehouden en dat de kleine misser in de nettowinst simpelweg de dito misser in de omzet weerspiegelt”, aldus de analisten.

ING handhaafde de koopaanbeveling op Acomo met een koersdoel van 25,68 euro. Het aandeel koerste vrijdag 4,2 procent lager op 27,23 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Download vandaag nog het Biotech Rapport van BeursBrink

De heren bij BeursBrink hebben wekenlang de biotechsector geanalyseerd. En de meest kansrijke aandelen, ETFs én beleggingsfondsen, zijn in dit rapport opgelijst. Bekijk het Biotech Rapport vandaag nog.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.