Nederland - 22 juni 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Morgan Stanley zet VolkerWessels op kooplijst

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley is donderdag gestart met het volgen van VolkerWessels met een Overwogen advies en een koersdoel van 28,00 euro. 

Analist Alejandra Pereda van Morgan Stanley prees de bouwer om zijn veerkrachtige marges en sterke kasstroom. De marktvorser noemde VolkerWessels “een van de meest aantrekkelijke kansen in de sector”, ook vanwege de positieve cyclische trends en het het zicht op hogere dividenden. 

Pereda merkte bovendien op dat VolkerWessels ten opzichte van sectorgenoten een grotere blootstelling heeft aan de woningbouw, een segment dat van nature erg cyclisch is. Dit kan het bedrijf in de kaart spelen, gezien de positieve vooruitzichten voor Nederland en Duitsland. 

Volgens de analist wordt het aandeel VolkerWessels verhandeld met een korting ten opzichte van sectorgenoten.

Een opwaarts potentieel van 15 procent is haalbaar volgens Pereda. 

Op een rood Damrak sloot het aandeel VolkerWessels woensdag 0,1 procent lager op 24,34 euro. 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Download vandaag nog het Biotech Rapport van BeursBrink

De heren bij BeursBrink hebben wekenlang de biotechsector geanalyseerd. En de meest kansrijke aandelen, ETFs én beleggingsfondsen, zijn in dit rapport opgelijst. Bekijk het Biotech Rapport vandaag nog.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.