Nederland - 5 januari 2018 - Europa
door REDACTIE BEURSBRINK

Morgan Stanley verhoogt advies Randstad

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft vrijdag het advies voor Randstad verhoogd van Gelijkgewogen naar Overwogen en stelde ook het koersdoel opwaarts bij van 55,00 naar 60,00 euro. Dit bleek vrijdag uit een rapport van de Amerikaanse zakenbank.

De analisten van Morgan Stanley voorzien voor dit jaar en volgend jaar een groei van de winst per aandeel van 3 tot 6 procent. De zakenbank verhoogde de ramingen voor de autonome groei met 0,4 tot 0,7 procentpunt en voor de EBITA-marge met 0,1 tot 0,2 procentpunt. Deze verhogingen zijn te danken aan de opwaartse herzieningen van de economische groei en sterke macro-indicaties. Ook neemt de marge toe dankzij besparingen door IT en bij Monster. Wel merkten de marktvorsers op dat de autonome groei dit jaar lager zal uitvallen dan in 2017.

Voor dit jaar rekent Morgan Stanley op een autonome groei van 6,2 procent en voor volgend jaar op 4,5 procent. De EBITA-marges zullen uitkomen op respectievelijk 4,7 en 4,8 procent.

De analisten menen dat Randstad binnen de uitzendsector de meeste opwaartse potentie heeft en daarbij ook nog eens het meest aantrekkelijke dividendrendement biedt. Het aandeel geldt dan ook als de favoriet van de analisten.

Het aandeel Randstad sloot donderdag op 53,74 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.