Europa - 23 oktober 2019 - Aandelen

Morgan Stanley bevestigt vertrouwen in WDP

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN) De analisten van Morgan Stanley zijn tevreden met de cijfers van WDP en blijven geloven in de waardecreatie van het bedrijf, een verdere huurgroei en meerwaardes die het bedrijf kan realiseren op zijn portefeuille. Dat schrijven analisten Jonathan Walker, Bart Gysens en Christopher Fremantle woensdagmorgen in reactie op de cijfers van WDP.

WDP rapporteerde een intrinsieke waarde van de portefeuille van 80,20 euro per aandeel, maar liefst 5 procent hoger dan vorig kwartaal en 26 procent hoger op jaarbasis. Hierdoor noteert het aandeel momenteel tegen een premie van 108 procent tegen de slotkoers van dinsdag, volgens de analisten. Zij verwachten echter dat het bedrijf die waardering kan blijven vasthouden.

De analisten wijzen er ook op dat het winstrendement per aandeel lichtjes steeg tot 5,7 procent, van 5,6 procent begin dit jaar, wat voornamelijk gedreven werd door stijgende rendementen in België, terwijl maar 2,7 procent van de gebouwen momenteel geen huurder had.

De analisten blijven naar aanleiding van de resultaten hun Accumuleren advies en koersdoel van 180,00 euro per aandeel behouden. Om dit te verantwoorden wijzen de analisten naar hoe het vastgoedbedrijf waarde schept en een rendement op eigen vermogen kan verwezenlijken van 19 procent.

De analisten verwachten dat het aandeel zijn waardering kan vasthouden terwijl de stijgende winsten, dividenden en intrinsieke waarde van de portefeuille steun moeten geven in de komende jaren.

Het aandeel WDP sloot dinsdag af op 167,00 euro per aandeel.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.