VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 6 juli 2020 - Aandelen

Mooi verkoopmoment voor Ahold Delhaize

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De hoge koers van het aandeel Ahold Delhaize in aanloop naar de kwartaalcijfers biedt een mooi verkoopmoment. Dat schreven analisten van UBS in een rapport.

Ze hanteren een verkoopadvies met een koersdoel van 20,00 euro voor Ahold Delhaize.

Marktdata van Nielsen wijzen op een aanhoudend sterke vraag bij Amerikaanse supermarkten in het tweede kwartaal, omdat er veel minder buiten de deur gegeten werd en er dus meer boodschappen in huis werd gehaald.

UBS heeft daarom zijn verwachtingen voor de vergelijkbare omzet en marge in de VS in het tweede kwartaal verhoogd, en ook de omzetverwachting voor het derde kwartaal. Voor Europa werden de verwachtingen ook licht opgekrikt.

Beleggers moeten volgens de analisten echter in het oog houden dat dit uitzonderlijke resultaten zijn, aangejaagd door de coronacrisis. UBS ziet de onderliggende margedruk weer terugkeren. Ook verwacht de bank hogere investeringen, waardoor de komende drie jaar de kasstroom een rendement van circa 6 procent zal opleveren, tegen 8,5 procent in het verleden. Daarom zien de analisten meer kansen in andere aandelen op dit moment.

Het aandeel Ahold Delhaize stond maandag een half procent hoger op 24,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.