Europa - 16 oktober 2020 - Aandelen

Mooi instapmoment voor Fagron

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Het is momenteel een goed moment om Fagron te kopen. Dit adviseerde analist Beatrice Allen van Berenberg vrijdag.

“De prestaties van Fagron in het derde kwartaal bevestigden dat het veerkrachtige naam is om in de portefeuille te hebben onder de huidige omstandigheden”, schreef Allen.

Zij wees op de vergelijkbare omzetgroei van 8 procent en het commentaar van de onderneming zelf dat het vierde kwartaal een stabiele prestatie zal opleveren.

Het aandeel Fagron deed het in aanloop naar de kwartaalcijfers goed, maar daarna had het aandeel het moeilijk. Maar met de huidige vooruitzichten voor 2020 en een mogelijke versnelling in 2021, terwijl aanvullende overnames in de komende kwartalen ook nog als extra aanjager kunnen dienen, “menen we dat de huidige waardering hoogst aantrekkelijk is”, aldus Allen.

Zij herhaalde haar koopadvies op Fagron met een koersdoel van 24,00 euro. Het aandeel noteerde vrijdag een procent hoger op 20,46 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.