Europa - 6 januari 2021 - Aandelen

Meevallende omzetdaling Sligro

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Groothandel Sligro heeft het in het vierde kwartaal met zijn omzet, ondanks een stevige daling, beter gedaan dan de verwachting van de markt en ING. Dit bleek woensdag uit een korte analyse van de omzetresultaten van Sligro, die op jaarbasis een flinke afname lieten zien.

ING gaf woensdag aan dat Sligro in staat is gebleken zich goed aan te passen aan de omstandigheden die voortvloeiden uit de maatregelen na de tweede lockdown.

De omzet kwam over de periode oktober tot en met december uit op 456 miljoen euro, waar de Nederlandse operaties 415 miljoen euro aan bijdroegen en de Belgische goed waren voor 41 miljoen euro. Dit betekende een afname in het vierde kwartaal op jaarbasis met 30,4 procent, volledig autonoom.

Over heel 2020 lag de omzet op 1.946 miljoen euro tegen 2.395 miljoen euro een jaar eerder.

ING ging vooraf uit van 1.907 miljoen euro aan omzet.

ING hanteert een Houden advies op het het aandeel Sligro met een koersdoel van 17,00 euro.

Het aandeel Sligro noteerde woensdag op een rood Damrak 1,8 procent hoger op 17,74 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.