VIP ACTIE

Word een VIP!
dagen uren min sec
Europa - 12 december 2020 - Aandelen

Meer vertrouwen onder particuliere beleggers

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De stemming onder particuliere beleggers is in december verbeterd. Dit bleek zaterdag uit de Binck Beleggersbarometer.

De barometer kwam in december uit op 3,4. Een maand eerder was dit 1,5 en in oktober hielden optimisten en pessimisten elkaar nog in evenwicht.

De beleggersbarometer heeft een schaal van -10 tot +10.

AEX en favorieten

Beleggers rekenen volgens Binck op een stijging van de AEX in de komende maand met een kleine 3 procent. De S&P 500 index zal ruim 2 procent stijgen.

Gevraagd naar de favoriete aandelen voor de komende maand werden internetinvesteerder Prosus, halfgeleiderspecialist ASML en met name energiereus Royal Dutch Shell genoemd.

Opvallend is dat Shell ook bovenaan staat in de lijst met favoriete aandelen voor verkoop. Ook Air France-KLM en Tesla staan op deze lijst.

De technologiesector is nog steeds de populairste sector om in te beleggen, maar het verschil met de medische sector is wel kleiner geworden.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.