Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
Nederland - 11 september 2018 - Europa

Leasefiets kan aanjager Accell worden

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Een gunstiger belastingklimaat voor fiets van de zaak speelt Accell Group in de kaart. Dit voorziet analist John David Roeg van NIBC.

De Nederlandse overheid kondigt mogelijk op Prinsjesdag een nieuwe regeling voor bedrijfsfietsen aan, waarbij de bijtelling voortaan nog maar 7 procent is. De huidige regeling is volgens de analist te ingewikkeld.

Onder het nieuwe regime worden e-bikes, van gemiddeld 1.800 tot 2.000 euro en zelfs duurder, aantrekkelijker, wat de verkoop van Accell ten goede zal komen, denkt Roeg. Vooral jongeren ziet de analist door de nieuwe regeling een e-bike kopen, waar op dit moment de senior nog vooral de koper is.

“Door het aanbieden van een leaseproduct aan werknemers en werkgevers, kan Accell echt profiteren van de wens van veel werknemers om een dure e-bike te rijden aldus Roeg.

NIBC heeft een koopadvies op Accell met een koersdoel van 26,00 euro. Mocht Pon nog terugkomen met een bod, dan meent Roeg dat het tenminste het vorige onofficiële bod van 33,00 euro moeten evenaren om de aandeelhouders te overtuigen.

Het aandeel Accell steeg dinsdag 2,1 procent naar 17,88 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel