Europa - 5 december 2019 - Beursbrink

Koers Alfen te laag

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg vindt dat Alfen momenteel veel te goedkoop is gezien het toekomstpotentieel van de onderneming. Dit blijkt donderdag uit een rapport van de zakenbank.

Tijdens een door Berenberg georganiseerde bedrijfspresentatie schetste Alfen een beeld van de energietransitie die plaatsvindt en de “nieuwe en significante” groeikansen die dit biedt. CFO Jeroen van Rossen herhaalde de groeidoelen voor de middellange termijn. Dat betekent een omzetgroei van een samengestelde jaarlijkse groei van 40 procent en een EBITDA-marge van 15 tot 20 procent.

De analisten van Berenberg menen dat Alfen in het meest aantrekkelijke plekje van de energieketen zit. En dat plekje van Alfen is volgens de marktkenners “uitermate” lastig te kopiëren door concurrenten.

Berenberg heeft een koopadvies op Alfen met een koersdoel van 22,00 euro.

Het aandeel sloot woensdag op 14,08 euro.

Door: ABM Financial News.
inf[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.