Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
Nederland - 5 november 2018 - Banksector

Kepler Cheuvreux zet ING op kooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Chevreux heeft maandag het advies voor ING verhoogd van Houden naar Kopen en het koersdoel ging omhoog van 12,70 naar 12,90 euro.

Volgens de analisten is de consensusverwachting realistisch en verwelkomt Kepler Chevreux de verandering van toon rond de groeiambities in Wholesale Banking en de grotere focus op uitbreiding van de marges bij de kredietverlening.

De analisten denken ook dat het voor het management eenvoudiger wordt om kostenverwachtingen van 10 miljard in 2019 te verslaan, vanwege een meer selectieve groei van leningen.

Kepler Chevreux verwacht een winstgroei van 3 procent in 2019 en 4 procent in 2020. Dat zou boven het gemiddelde van de sector uitkomen.

De marktvorsers denken dat de komende beleggersdag de langverwachte katalysator voor het aandeel zijn.

Het aandeel ING steeg maandag 0,3 procent naar 11,30 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel