Europa - 3 februari 2020 - Beursbrink

Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel WDP

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux heeft maandag het koersdoel van WDP verhoogd van 24,29 euro naar 25,00 euro en handhaafde het advies op Houden.

Na publicatie van de jaarcijfers heeft Kepler zijn ramingen enigszins aangepast. De analisten hebben geen grote veranderingen aangebracht, maar zijn wel iets positiever over de winst. Voor 2020 wordt een stijging van de winst voorzien van 0,5 procent en voor 2021 een stijging van 0,9 procent. Kepler spreekt van een beperkt opwaarts potentieel, ondanks ‘mooie vooruitzichten’.

Kepler is van mening dat er in 2020 een positieve herwaarderingsronde in het verschiet ligt van meer dan 300 miljoen euro, wat zich vertaalt in een groei van de intrinsieke waarde van 19 procent, waardoor een bruto-rendement op de portefeuille wordt behaald van 6,0 procent en 5,9 procent op de West-Europese portefeuille.

Daarmee blijft het vastgoedfonds nog steeds achter bij de huidige markt. De analisten erkennen dat WDP een sterke kasstroom heeft, een goede staat van dienst en groeimomentum, maar puur op basis van de waardering geven zij er de voorkeur aan het Houden advies te handhaven.

Het aandeel WDP noteerde maandag op een groen Damrak vlak op 25,80 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.