VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 18 juni 2020 - Aandelen

Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel Alfen

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux heeft het koersdoel voor Alfen verhoogd van 33,50 naar 35,00 euro met een onveranderde koopaanbeveling. Dit bleek donderdag uit een rapport van Kepler Cheuvreux.

De groeipotentie van Alfen op de middellange termijn is volgens analist Peter Olofsen nog altijd intact, ondanks de grote impact die de coronacrisis heeft op de energie- en automarkten. Op de korte termijn zal de coronacrisis dan ook een “bescheiden” impact hebben op Alfen, zo voorziet de analist. Olofsen verwacht dat het tweede kwartaal iets zwakker zal zijn dan de eerste drie maanden. Hij verlaagde zijn omzetverwachting met 2 procent. In combinatie met de recente aandelenuitgifte verlaagde hij de winstraming met per aandeel met ongeveer 9 procent voor zowel 2020 als 2021.

Met de lange termijn vooruitzichten in gedachten, vindt Kepler Alfen nog altijd een interessant aandeel met het oog op de energietransitie in Europa. Het aandeel Alfen koerste donderdagochtend 1,0 procent lager op 30,60 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.