Europa - 14 april 2022 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Kepler Cheuvreux start volgen Just Eat Takeaway met Houden advies

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux is donderdag gestart met het volgen van Just Eat Takeaway met een Houden advies en een koersdoel van 32,90 euro.

Hoewel het koersdoel een opwaartse potentie biedt van circa 14 procent ten opzichte van de huidige koers, is de risico-rendementsverhouding niet in balans, meent analist Jürgen Kolb van Kepler. Dit houdt de analist tegen om positiever te worden over het aandeel.

Just Eat Takeaway heeft wel een bewezen trackrecord als een succesvolle speler in maaltijdbezorging. Bovendien zijn overnames uit het verleden met succes geïntegreerd. “Met de overname van Grubhub in de VS, heeft het een stap gezet in een zeer concurrerende markt en dat vraagt veel aandacht van het bestuur”, aldus Kolb. “Daarom zoekt de maaltijdbezorger een strategische partner.”

Het aandeel Just Eat Takeaway.com leverde donderdagochtend 2,2 procent in op 28,14 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.