Europa - 1 december 2021 - Aandelen

Kepler Cheuvreux geeft koopadvies voor Onward

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux is begonnen met het volgen van Onward Medical met een koopaanbeveling en een koersdoel van 14,50 euro. Dit blijkt woensdagochtend uit een rapport van de broker.

De analisten zijn van mening dat Onward op schema ligt met de ontwikkeling van twee apparaten. Daarbij worden veelbelovende klinische resultaten behaald.

Voor de VS en de EU verwacht Kepler vanaf 2023 omzet, die in 2031 is gestegen tot ongeveer 400 miljoen euro. Daarbij zal Onward in 2028 op het niveau van EBIT breakeven zijn.

Volgens de analisten gaan de aandelen profiteren van een sterke nieuwsstroom en een groeiend momentum op het gebied van neurostimulatie.

Het aandeel Onward reageerde woensdagochtend positief op de koopaanbeveling en steeg met 9,8 procent tot 9,99 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.