VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 10 juni 2020 - Beursbrink

Kempen haalt ForFarmers van kooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Kempen & Co ziet op korte termijn geen aanjagers voor het aandeel ForFarmers en besloot woensdag om het aandeel van de kooplijst te halen.

Analist Christophe Beghin wijst in een rapport op de impact van de corona-uitbraak op de volumegroei van het veevoerbedrijf. De virusuitbraak zorgt in combinatie met de regels voor het terugdringen van de stikstofuitstoot en een vermoedelijk droge zomer volgens de analist voor een uitdagende omgeving.

Beghin verlaagde zijn omzetraming voor dit jaar en volgend jaar met 4 procent en voor 2022 met 6 procent. Als gevolg verlaagde Kempen de raming voor de EBITDA voor dit jaar met 8 procent. Voor 2021 en 2022 voerde de analist zelfs een dubbelcijferige verlaging van de ramingen door.

Met een koersdoel van 6,60 euro is ForFarmers niet langer koopwaardig, meent Beghin. Het aandeel sloot dinsdag op 5,82 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.