Nederland - 1 maart 2018 - Retail
door REDACTIE BEURSBRINK

KBC verlaagt koersdoel GrandVision

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft zijn koersdoel voor GrandVision verlaagd van 21,00 naar 20,00 euro, vanwege de hogere schuld en een korting van 20 procent op de waardering, ten opzichte van sectorgenoten. Het Houden-advies bleef staan.

KBC verwacht dat GrandVision in 2018 kan terugkeren naar normale niveaus voor de kasstroom, maar de hogere schuldpositie per eind 2017 zal ook gevolgen hebben voor de volgende jaren.

Analist Alan Vandenberghe denkt dat de korting op sectorgenoten van toepassing blijft, zolang de staat van dienst en het vertrouwen in het bedrijf niet zijn hersteld. De aankomende beleggersdag in het derde kwartaal kan een interessante aanjager zijn voor het aandeel.

Het aandeel GrandVision noteerde donderdag 1,0 procent lager op 18,82 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.