Nederland - 14 augustus 2018 - Europa

KBC Securities verlaagt koersdoel voor Brunel

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft na de kwartaalcijfers het koersdoel voor Brunel International verlaagd 16,50 naar 16,00 euro met handhaving van het Houden advies. Dit bleek dinsdag uit een analyse van analist Bart Cuypers.

Hij verantwoordde de verlaging van het koersdoel met de wat lager dan verwachte outlook van Brunel voor het bedrijfsresultaat (EBIT) voor dit jaar.

KBC Securities refereert dinsdag aan de verwachting van Brunel voor een EBIT die dit jaar uitkomt tussen de 32 miljoen en 38 miljoen euro, terwijl de consensus in de markt op 39,1 miljoen euro ligt. KBC Securities houdt het op 36,7 miljoen euro De door Brunel afgegeven outlook voor de omzet voor dit jaar ligt volgens Cuypers aan de bovenkant van de consensus.

KBC Securities noemde de cijfers over het tweede kwartaal “goed”, terwijl de gerapporteerde groei vooral wel was voorzien.

Tot besluit wees KBC Securities in het rapport nog op de recente koersdruk van het aandeel in het licht van een gedaald ondernemersvertrouwen in de kernmarkten van Brunel en de druk op de olieprijs.

Het aandeel Brunel noteerde dinsdag op een groen Damrak 4,9 procent lager op 14,12 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.