Nederland - 13 september 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

KBC Securities verhoogt koersdoel ASR Nederland

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft het koersdoel op ASR Nederland verhoogd van 33,00 naar 36,00 euro met een ongewijzigd Houden advies. Dit bleek woensdag uit een rapport van analist Matthias de Wit.

ASR Nederland kondigde woensdagochtend de overname aan van Generali Nederland. De overnamesom, van 143 miljoen euro, is “erg aantrekkelijk”, volgens De Wit, wanneer hij kijkt naar de toegevoegde waarde van Generali en de boekwaarde van het bedrijf.

“ASR Nederland profiteert van een sterke staat van dienst op het gebied van M&A en we hebben dan ook veel vertrouwen in het vermogen van het bedrijf om Generali succesvol te integreren en daarmee de nagestreefde synergieën te behalen”, aldus De Wit, die verwacht dat de overname de winst per aandeel zo’n 7 procent verhoogt.

Het aandeel ASR Nederland noteerde woensdagochtend 0,2 procent lager op 33,83 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.