Nederland - 13 juni 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

KBC Securities verhoogd koersdoel ASR

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities dinsdag heeft het koersdoel voor ASR Nederland verhoogd van 25,00 naar 29,00 euro bij een ongewijzigd Houden advies.

De koersdoelverhoging volgt op de terugkoop van 3 miljoen eigen aandelen door de verzekeraar van de Nederlandse Staat. Nederland verkocht in totaal 25 miljoen aandelen ASR. Daarmee daalde het belang van de Staat in de verzekeraar van 36,8 naar 20,1 procent.

Analist Matthias De Wit denkt dat het een goede zaak is dat Nederland het belang in ASR verder heeft teruggebracht, onder meer omdat hierdoor minder risico is voor verwatering en de liquiditeit van het aandeel groter is geworden. ASR heeft de intentie om de teruggekochte aandelen op termijn in te trekken.  

Vanwege de relatief kleine korting op de verkoopprijs van 29,00 euro per aandeel gaat de marktvorser ervan uit dat er een sterke vraag was naar de aandelen ASR.

Op een groene beurs noteerde het aandeel ASR Nederland dinsdag 1,2 procent lager op 29,34 euro.

Door: ABM Financial News.

[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Download vandaag nog het Biotech Rapport van BeursBrink

De heren bij BeursBrink hebben wekenlang de biotechsector geanalyseerd. En de meest kansrijke aandelen, ETFs én beleggingsfondsen, zijn in dit rapport opgelijst. Bekijk het Biotech Rapport vandaag nog.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.