Europa - 18 augustus 2020 - Beursbrink

Jefferies haalt Prosus van kooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft het advies voor het aandeel Prosus verlaagd van Kopen naar Houden, maar het koersdoel werd wel verhoogd van 64,00 naar 83,00 euro. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van Jefferies.

Jefferies voerde dinsdag aan dat de korting op het aandeel steeds verder oploopt ten opzichte van de intrinsieke waarde, terwijl de Zuid-Afrikaanse investeerder zich meer zou moeten richten op inkoopprogramma’s om die korting te verkleinen.

De zakenbank stelde in een rapport dat investeringen nog niet zo makkelijk worden gerealiseerd, zoals bleek bij de mislukte overname van Just Eat, dat werd ingelijfd door het Nederlandse Takeaway, en de advertentietak van eBay, die het Noorse Adevinta wist te kopen.

De meest recente resultaten van Prosus noemde Jefferies niet enerverend. Wel erkende Jefferies dat de coronapandemie van belang is geweest voor de versnelling in de digitale transitie.

Het aandeel Prosus daalde dinsdag 0,8 procent naar 79,06 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.