Europa - 20 januari 2022 - Aandelen

Jefferies haalt Philips van kooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft het advies voor het aandeel Philips verlaagd van Kopen naar Houden met handhaving van het koersdoel op 32,00 euro. Dit bleek donderdag uit een analistenrapport van de zakenbank.

Daarin gaf de bank een drietal redenen voor de adviesverlaging, namelijk een winstwaarschuwing voor het derde kwartaal, een waarschuwing van de Amerikaanse FDA met betrekking tot de problemen met de beademingsapparatuur van Philips en een recente winstwaarschuwing voor het gehele jaar.

Jefferies gaat uit van een voorzichtige outlook voor het lopende boekjaar bij de publicatie van de jaarcijfers op maandag 24 januari en sluit niet uit dat er een nieuwe waarschuwing komt. Beleggers lijken ondertussen niet gerust op de juridische afloop van de gehele kwestie, aldus Jefferies.

Het aandeel Philips sloot woensdag op 30,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.