Nederland - 18 april 2022 - Beleggen

Verkoop ‘Jack Dorsey’s First Tweet’ NFT stelt teleur

door STIJN

Crypto-ondernemer Sina Estavi heeft in maart vorig jaar de allereerste tweet van Twitter-oprichter Jack Dorsey gekocht als NFT voor 2,9 miljoen dollar. Estavi heeft deze NFT opnieuw te koop gezet voor 48 miljoen dollar, maar een groot succes was het niet. Het hoogste bod tot nu toe is slechts 0,09 ETH, oftewel 277 Amerikaanse dollar.

Niet alle NFT’s zijn goede investeringen, vraag dat maar aan crypto-ondernemer Sina Estavi. Hij kocht in maart vorig jaar de eerste tweet van Jack Dorsey voor 2,9 miljoen dollar. Afgelopen week heeft hij zijn NFT te koop gezet aan 48 miljoen dollar. De helft van de opbrengsten zou hij doneren aan een goed doel. Maar helaas bracht de verkoop niet veel op, een magere 277 dollar.

Hij gaf eerlijk toe er minstens 25 miljoen voor te kunnen vangen, dat draaide helaas anders uit voor Estavi. De deadline voor de verkoop is ondertussen verstreken, maar Estavi zei dat, mocht hij nog een goed bod krijgen de komende dagen, hij het mogelijks zou accepteren.

The deadline I set was over, but if I get a good offer, I might accept it, I might never sell it.

Ondernemer

Estavi, wiens crypto-ondernemingen Bridge Oracle en CryptoLand het zwaar te verduren kregen na zijn arrestatie in Iran vorig jaar, is bezig met het herlanceren van zijn Bridge Oracle-tokens (BRG), die oorspronkelijk op de Tron-blockchain stonden, naar de Binance Smart Chain.

BRG-investeerders wachten op Estavi om hun oude tokens in te wisselen voor de nieuwe. Estavi, die de token-swap aankondigde op dezelfde dag dat hij Dorsey’s tweet NFT opnieuw te koop had gezet, vertelde CoinDesk dat de swap handmatig wordt uitgevoerd en dat het proces twee maanden kan duren om te voltooien.

Bronnen: Sandali Handagama – Coindesk

Foto: Marco Verch ProFlickr CC BY 4.0

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.