Nederland - 29 januari 2018 - Retail
door REDACTIE BEURSBRINK

Investec zet Unilever op kooplijst

(ABM FN-Dow Jones) Investec heeft maandag het advies voor Unilever verhoogd van Houden naar Kopen en het koersdoel opwaarts bijgesteld van 50,00 naar 53,00 euro.

De analisten zijn van mening dat Unilever op de lange termijn een “superieure vrije kasstroom en dividendgroei” biedt in vergelijking met sectorgenoten, terwijl het dividend van Unilever nu al tot één van de hoogste in de sector behoort.

De omzetgroei staat daarnaast op het punt van versnellen, denken de analisten, terwijl een aanpassing van het management en een mogelijke vereenvoudiging van de aandelenstructuur aanjagers kunnen zijn voor de aandelenkoers.

Het aandeel Unilever sloot vrijdag ruim een half procent lager op 46,15 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.