VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 9 december 2020 - Aandelen

ING zet koopadvies op Prosus

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING is gestart met het volgen van Prosus met een koopaanbeveling en een koersdoel van 115,00 euro. Dit bleek woensdag uit een rapport van de bank.

Analist Marc Hesselink is te spreken over de leidende posities die de bedrijven uit de portefeuille van Prosus hebben. Daarbij is er vooral blootstelling aan snelgroeiende opkomende markten waar digitalisering nog veel te winnen heeft, aldus de analist.

Ook denkt Hesselink dat Prosus nog veel waarde kan creëren met onder meer een oorlogskas van 10 miljard dollar. Juist met platforms is schaalgrootte belangrijk, onderstreepte de analist.

Tot slot vindt ING de korting van meer dan 30 procent op de intrinsieke waarde van Prosus niet gerechtvaardigd. Hesselink denkt dat de portefeuille van Prosus de komende jaren goed zal presteren en dat de korting eruit zal lopen.

Het aandeel Prosus steeg woensdag 0,7 procent naar 92,42 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.