Nederland - 11 juli 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

ING voegt Unilever toe aan favorietenlijst

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft Unilever toegevoegd aan zijn favorietenlijst voor de Benelux, omdat de analisten van de bank vinden dat de margeverbetering en de algehele verwachtingen voor de tweede helft van het jaar in de door het Brits-Nederlandse concern vrijgegeven analistenconsensus voor het eerste halfjaar en voor heel 2017 te voorzichtig zijn.

Volgens de consensus op basis van 23 geraadpleegde analisten wordt voor het eerste halfjaar een operationele marge van 15,0 procent en voor de tweede helft een marge van 15,6 procent voorzien, terwijl ING mikt op respectievelijk 16,1 en 16,8 procent. 

Voor het hele jaar resulteert dat volgens de consensus in een operationele marge van 15,3 procent.

De marktvorsers geloven dat de markt het opwaarts potentieel vanuit het opschonen van de balans door het concern onderschat.

Het advies bij ING voor Unilever is Kopen met een koersdoel van 62,00 euro. Op een rood Damrak noteerde het aandeel Unilever dinsdagochtend vlak op 48,45 euro. 

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Download vandaag nog het Biotech Rapport van BeursBrink

De heren bij BeursBrink hebben wekenlang de biotechsector geanalyseerd. En de meest kansrijke aandelen, ETFs én beleggingsfondsen, zijn in dit rapport opgelijst. Bekijk het Biotech Rapport vandaag nog.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.