Nederland - 19 augustus 2019 - Banksector

ING verlaagt koersdoel NN Group

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor NN Group verlaagd van 43,50 naar 38,50 euro bij handhaving van het koopadvies.

Analist Albert Ploegh van ING ziet dat de macro-economische tegenwind voor de verzekeraar toeneemt, maar dat NN Group onverminderd koopwaardig blijft. Ploegh ziet namelijk ruimte om overtollig kapitaal naar aandeelhouders te laten vloeien en dat de verzekeraar dit jaar daadwerkelijk op jaarbasis een dubbelcijferige groei van het dividend per aandeel kan realiseren. Ook op middellange termijn verwacht ING dat het dividend met 5 tot 7 procent per jaar kan stijgen.

Verder merkte de analist op dat NN Group op schema ligt met zijn kostenbesparingsdoelen, de cashbuffer op een “comfortabel” niveau blijft en dat de verzekeraar aan genoeg touwtjes kan trekken om de operationele kasstroom op peil te houden.

Het aandeel NN Group steeg maandagochtend met 1,8 procent tot 31,24 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel