Nederland - 30 april 2018 - Europa
door REDACTIE BEURSBRINK

ING verlaagt koersdoel GrandVision

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel op GrandVision verlaagd van 26,25 naar 25,50 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek maandag uit een rapport van de bank.

“Hoewel de resultaten in het eerste kwartaal in lijn met onze verwachtingen waren, was dit een grote opluchting voor ons in vergelijking tot het recente turbulente verleden toen de aandelenkoers erg volatiel was rond de publicatiedata”, aldus analist Tijs Hollestelle.

Ondanks dat GrandVision waarschuwde voor een lastige vergelijkingsbasis, lukte het toch om een veel beter dan verwachte vergelijkbare groei van 1,9 procent te behalen, aldus ING. Daarbij herhaalde de uitbater van optiekketens ook de outlook voor heel 2018. Dit bekent dat GrandVision volgens ING “goed op weg is” om in 2018 een solide prestatie neer te zetten.

Verder zei GrandVision dat de vergelijkingsbasis voor het lopende tweede kwartaal makkelijk is en in combinatie met de “enorme” onderwaardering ten opzichte van Europese sectorgenoten “verwachten we dat het aandeel in de komende maanden sterk zal presteren”, aldus Hollestelle.

Het aandeel GrandVision sloot vrijdag op 20,20 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.