Europa - 28 november 2019 - Beursbrink

ING verlaagt koersdoel Core Laboratories

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor de Amerikaanse notering van Core Laboratories bijgesteld van 57,50 naar 45,00 dollar bij een ongewijzigd Houden advies.

Analisten van ING merkten op dat de transitieperiode nog niet achter de rug is bij Core, “in afwachting van betere tijden”.

Core presteerde volgens ING in het afgelopen kwartaal conform verwachting, maar de afgegeven outlook was wel voorzichtig met een voorziene daling van de resultaten. De analisten merkten op dat een scherp herstel langer duurt dan verwacht, vanwege de terugval bij schaliegasdivisie. Maar als het herstel er eenmaal is, dan kan het volgens de analisten ook hard gaan.

ING verlaagde de ramingen voor heel 2021 en 2022 vanwege de uitdagingen die Core in het verschiet heeft. Wel merkten de marktvorsers op dat de winsten over de brede linie aanzienlijk zullen aantrekken, zodra de activiteiten op het vlak van production enhancement stabiliseren.

Het aandeel Core Laboratories sloot woensdag op 44,80 dollar.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Reageer op dit artikel