Europa - 6 mei 2020 - Beursbrink

ING verlaagt koersdoel Arcadis

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft woensdag het koersdoel voor Arcadis verlaagd van 24,00 naar 20,00 euro, maar handhaafde het koopadvies. Het aandeel blijft ook op de lijst van favoriete Benelux-aandelen van de bank staan.

Ten opzichte van begin maart, is voor ING de impact van de coronacrisis op Arcadis duidelijker geworden. Analist Quirijn Mulder voorziet dit kwartaal een bodem gevolgd door een herstel, en over heel 2020 slechts een beperkte terugval. Ook de kasstroom zal herstellen, aldus ING.

Tegen de huidige koers van het aandeel, is de analist van mening dat de markt te terughoudend is over Arcadis. “We zijn ervan overtuigd dat Arcadis sterker uit de economische terugval zal komen en dat de coronacrisis leidt tot meer focus op klimaatproblemen en dat ondersteunt mogelijk de groei op lange termijn”, aldus Mulder.

Vanwege de lagere winsten die worden voorzien en per saldo lagere multiples die voor de sector gelden, kwam ING tot een lager koersdoel.

Het aandeel Arcadis leverde woensdagochtend 2,9 procent in op 13,17 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Reageer op dit artikel