Nederland - 9 juni 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

ING verlaagt advies IMCD naar Houden

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft na de solide kwartaalupdate het advies voor IMCD vrijdag verlaagd van Kopen naar Houden, maar verhoogde wel het koersdoel van 42,00 naar 52,00 euro.

Volgens analist Quirijn Mulder laten de laatste kwartaalcijfers van de distributeur van chemicaliën en voedingsingrediënten zien dat er ruimte is voor verdere winstgroei, maar dit is door de goede koersprestaties reeds verdisconteerd in de waardering van het aandeel.

De door IMCD gerapporteerde groei van het bedrijfsresultaat (EBITA) van 9 procent, was met name dankzij de groei van de omzet en bruto winstmarge in de regio’s Europa, Midden-Oosten en Afrika, terwijl de Amerika’s achterbleven. Mulder voorziet dat IMCD in de regio EMEA goed zal blijven presteren, profiterend van de gunstige macro-economische ontwikkelingen. Azië zal het volgens de analist marginaal beter doen, terwijl de Amerika’s tijd nodig hebben om te gaan profiteren van het investeringsbeleid.

Het aandeel IMCD sloot donderdag op een groen Damrak 0,6 procent lager op 48,65 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Download vandaag nog het Biotech Rapport van BeursBrink

De heren bij BeursBrink hebben wekenlang de biotechsector geanalyseerd. En de meest kansrijke aandelen, ETFs én beleggingsfondsen, zijn in dit rapport opgelijst. Bekijk het Biotech Rapport vandaag nog.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.